Cim: 7100 Szekszárd, Táncsics Mihály utca 6/1. | 7030 Paks, Villany u. 2/C 1/14. (Piactér)

Munkajog

Munkajog

Ügyvédi irodám vállalja munkaszerződések szerkesztését, valamint a munkavállalók és a munkáltatók képviseletét munkaügyi jogvitákban.

Már a munkaviszony létesítése során fontos szakember segítségét kérni a dokumentumok elkészítésében, csökkentve ezzel a jövőbeli jogviták felmerülésének lehetőségét.

A munkaszerződésben kell rögzíteni a legfontosabb kérdéseket, figyelembe véve azokat az elemeket, amelyeket a Munkaügyi Törvény kötelezőnek ír elő. A munkaszerződés irodám által mindig javasolt melléklete a „Tájékoztató”, amelyben a munkáltató egyoldalúan tudja szabályozni és változtatni a munkaviszony egyes elemeit.

Amennyiben a felek között munkaügyi jogvita merül fel, irodám jogi segítséget nyújt az ügyfél érdekeinek képviseletében, akár peren kívül, akár a bírósági perben, legyen szó akár elmaradt munkabérről, jogtalan felmondásról vagy munkabalesetből eredő kárigény érvényesítéséről.

Mind Tolna megyében, mind Budapesten számos munkaügyi perben képviseltem ügyfeleimet, így széles rálátással bírok mind a munkáltatókat, mind a munkavállalókat érintő joghátrányokra, illetve a jogaik megfelelő érvényesítésének módjára is.